Leeuwkes

 

leeuwkes-mouwschildje

Maandbrief April-Mei

Heyhey allerliefste leeuwkes!

Toon en Laurend zijn vermoord! HELP! Helpen jullie mee de moordenaar te ontmaskeren? Op 28 april staat er dus een spannende Cluedo op het programma.

De week erna, op 5 mei, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Benieuwd wat we voor jullie in petto hebben? Kom dan zeker naar KSA!

Op 12 mei krijgen we bezoek. Van wie, hoor ik jullie denken? Dat is nog een mysterie…

Op zaterdag 19 mei staat, na de vergadering, onze jaarlijkse BBQ op het programma. We spelen die middag nog een supertof spel, om dan ’s avonds (om half 6) onze voetjes onder tafel te schuiven voor een heerlijke maaltijd! Meer info volgt nog in een brief/mailtje.

Dan is het zover…de allerlaatste vergadering (26 mei) van dit KSA-jaar 🙁 maar niet getreurd! Het is namelijk busreis die dag, dan gaan we op uitstap met KSA, leuk hé! Meer info hierover volgt ook nog in een brief/mailtje 😉

Hopelijk staan jullie elke zaterdag paraat!

Dikke kussen van de leiding,

Toon, Bo en Laurend !

Het kamp valt deze zomer van 22/07-28/07 voor onze Leeuwkes, we bezorgen jullie zeker nog meer informatie. Maar moest je nu al prangende vragen hebben, aarzel dan zeker niet om ze te stellen!  

Komt er toch iets tussen waardoor je niet kan komen, laat ons dan iets weten. Dat is gemakkelijker voor het inplannen van activiteiten! Je kan ons bereiken op de nummers 0470879057 (Bo) of 0474043119 (Toon) of via bojonckers@icloud.com.