Leeuwkes

 

leeuwkes-mouwschildje

Maandbrief oktober

Heyhey allerliefste leeuwkes!

Nu we de eerste KSA maand achter de rug hebben is het tijd voor nog méér toffe activiteiten!

Zaterdag 7 oktober spelen we het enige echte leeuwkesspel. Omdat het vorige keer zo’n slecht weer was, doen we het nu dus nog een keertje over!

De week erna, op 14 oktober, krijgen we bezoek van een echte heks én een echte tovenaar. Benieuwd wat zij ons te vertellen hebben…

Hoorde ik daar stadsspel? Jaja, toch wel! Op zaterdag 21 oktober maken we Mechelen stad onveilig.

De laatste vergadering van oktober is het helaas geen KSA, de leiding is op leidingsweekend. GEEN KSA dus op zaterdag 28 oktober.

Maandbrief november

Op zaterdag 4 november zijn we weer helemaal terug! We beginnen de maand november met een reisje rond de wereld, benieuwd welke landen we allemaal gaan bezoeken? Zeker komen dan!

Na al die ontspanning van vorige week is het deze week hoog tijd voor inspanning! Op zaterdag 11 november gaan we sporten, onze beentjes eens lekker loszwieren!

Genoeg gesport nu…zaterdag 18 november halen we een zalige KSA-klassieker boven! Er staat een supertof ladderspel op de planning.

En we sluiten de maand weer heerlijk ontspannen af, geen wereldreisje deze keer maar een gezellige spelletjesmiddag! Heb je zelf een favoriet gezelschapsspel? Dan mag je dat zaterdag 25 november meebrengen!

Hopelijk staan jullie elke zaterdag paraat!

Dikke kussen van de leiding,

Toon, Bo en de aspi !

Komt er toch iets tussen waardoor je niet kan komen, laat ons dan iets weten. Dat is gemakkelijker voor het inplannen van activiteiten! Je kan ons bereiken op de nummers 0470879057 (Bo) of 0474043119 (Toon) of via bojonckers@icloud.com.