Jimmers

Maandbrief September
knapen-jimmers-mouwschildje

Allerliefste Jimmers,

 

Het KSA-jaar is weer begonnen, JOEPIE! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ons! Jullie hebben er al een eerste super leuke vergadering opzitten waarin jullie de leidingsverdeling hebben ontdekt, maar er staan voor de rest van de eerste maand al een heleboel leuke dingen op jullie te wachten!

Zo beginnen we direct met een uitstapje naar Uit Zonder Uitlaat in Mechelen op zondag 17 september. Daar wachten een heleboel leuke activiteiten, kraampjes, spelletjes en veel meer op ons! Maar let dus op deze week worden jullie op zondag op ksa verwacht en niet op zaterdag!

De week daarna op 23 september trekken we terug de stad in, maar deze keer maken we Mechelen onveilig met een groot stadspel! Zo kunnen jullie ons eens laten zien wat voor stoere madammen jullie wel niet zijn!

De laatste zaterdag van de maand, 30 september, is het vriendjesdag! Neem dus allemaal zoveel mogelijk vriendinnetjes mee zo dat we hun kunnen laten zien hoe leuk het is in onze coole bende bij de Jimmers. En dan beleven we samen met hun nog maar eens een onvergetelijke namiddag!

 

Zo dit staat er op onze planning de komende maand, hopelijk kijken jullie er naar uit en zien we jullie elke week met een grote glimlach op KSA!!!

Dikke kussen van Anke en Klara (joepie, Klara komt de eerste maand bij ons als aspi)

Afbeelding1